Despre Noi

CATYON TECH PRODUCT S.R.L. este o companie care activeaza in domeniul  producției de tâmplărie termoizolantă din PVC din anul 2012, societate ce a devenit în ultimii ani o firmă de tradiţie şi renume în domeniu pe piata locala, regionala si nationala.

De la înființare şi până în prezent societatea a adoptat şi menținut o strategie de dezvoltare prin diversificare, astfel in anul 2014 a inceput lucrari de placari cu materiale compozite tip BOND  si cele de confectionat si montat pereti Cortina, precum si lucrari de confectionat si montat usi din sticla si usi automate.

In scopul satisfacţiei depline a beneficiarilor, pentru menţinereasi imbunatatirea calitatii lucrarilor, produselor/serviciilor şi pentru demonstrarea capabilităţii şi competitivităţii în condiţii de rentabilitate economică s-a decis implementarea, menţinerea, certificarea şi îmbunătăţirea continuă a unui sistem de management al calităţii în conformitate cu referenţialul ISO 9001:2008, societatea detinand certificarile necesare in acest sens.

In anul 2015 societatea si-a dezvoltat activitatea prin specializarea personalului in montajul usilor sectionale de garaj si industriale cat si al rulourilor exterioare. Daca la inceputul activitatii produsele erau livrate numai pe teritoriul tarii noastre, in prezenta activitatea firmei s-a extins in prezent  lucrand si pentru clienti din Belgia, Franta si Italia.