Zendow 70mm

Conceptul Zendow

Modularitatea

Deceuninck a optimizat functionalitatea fiecarei componente a profilelor inainte de a le asambla in sectiuni standard de profile sau module. Acesta abordare ne-a permis sa pastram coerenta in asamblarea tuturor tipurilor de profile specifice. 70 mm este latimea ideala a profilelor permitand in acelasi timp: • sa crestem rigiditatea profilelor • sa optimizam geometria si eficienta costurilor armaturilor • sa proiectam mai multe camere de izolare termica in acelasi concept de profil.

Simetrie si multifunctionalitate

Conceptul simetriei Zendow ne-a permis sa cream profile multifunctionale. De exemplu, datorita simetriei exterioare si interioare, putem folosi acelasi profil ca cercevea de usa si traversa. zen3_big

Sistemul Zendow

Conceptul de usa

Datorita latimii de 70 mm noul concept de usa poate fi folosit cu armatura de 45×45 mm, ceea ce permite : • cresterea rigiditatii, prin folosirea coltarilor sudabili din PVC; • posibilitatea fixarii feroneriei direct in armatura de otel; • compatibilitate cu toate tipurile de feronerie;

Solutii de montaj

Conceptul tocului universal a fost dezvoltat pentru a avea un singur toc care poate sa fie folosit in toate aplicatiile, incluzand cladiri noi, renovari, case mobile si altele. In timp ce tocul universal furnizeaza o solutie pentru orice aplicatie, gama Zendow furnizeaza o gama completa de profile de finisare, precum placarile de spaleti, glafurile de interior sau de exterior, sau placarile de pereti.

Principii de proiectare originale

Zendow a fost creat urmarindu-se cerintele pietei: • Design • Izolatie • Securitate si siguranta • Confort • Cost redus • Usurinta fabricatiei • Usurinta montajului

Zona vizibila redusa

Datorita latimii de extrudare la valoarea de 70 mm, Zendow a putut reduce dimensiunea vizibila a profilelor. Cu alte cuvinte, Zendow se potriveste perfect oricarui tip de constructie. In afara conceptului standard al ferestrei cu doua canate si stalp mobil, Zendow ofera o gama completa de profile speciale, “cercevea-stalp mobil”; cu scopul scaderii in continuare a grosimii vizibile a profilelor centrale ale ferestrei, fata de cazul utilizarii stalpului mobil clasic. Schimbarea modului de conceptie in realizarea usilor este urmare a trecerii la noul standard privind latimea de 70 mm a profilelor. Prin repozitionarea nodurilor interne la profilul cu latimea de 70 mm se permite garantarea unei rigiditati maxime a usilor si ferestrelor.

Profilul Zendow

Traversa universala

Existenta mai multor tipuri si forme de armatura permite traversei universale sa fie folosita in foarte multe aplicatii. Intr-adevar, traversa universala de 80 mm va va asigura o solutie in 95% din cazuri.

Mai multa rezistenta

Castigarea – la nivel mondial – unei pozitii atat de puternice ca material de constructie se datoreaza in special exceptionalelor caracteristici de rezistenta si durabilitate ale PVC. Profilele Zendow sunt fabricate din PVC modificat dur si de calitate constituind un produs propriu al firmei Deceuninck .

Simetrie, multifunctionalitate

Ferestra Zendow avantajeaza sobrietatea eleganta si apare ca sistem ce reuneste stilul arhitectonic cu cel decorativ. Prin conceptie si proportii se pastreaza in mediul clasic si cel actual. Liniile lor sunt calde si placute la privire si la atingere. Designerii au folosit acele posibilitati ale profilului simetric ce dau ferestrei imaginea corecta. Prin urmare valoarea estetica a ferestrei este similara din interior si exterior. Chiar daca fereastra este deschisa sau inchisa ea constituie permanent un ansamblu unitar al carui stil nu este perturbat. Dimensiunea vizibila a traversei Zendow, de 80mm, aceeasi pentru toate traversele, este dimensiunea ideala, putand fi folosita in cazul tuturor tipurilor de ferestre indiferent de marimea acestora. Acest lucru este posibil datorita gamei largi de armaturi utilizabile. In plus, sistemul a fost conceput pentru a garanta solutia perfecta atat in cazul sudarii traversei cu alt profil, cat si in cazul utilizarii noului sistem de prindere mecanica (tehnica de varf in domeniu). Zendow permite utilizarea unei game largi de masuri de securitate. Acest aspect a fost avut in vedere in mod expres inca din faza de proiectare a profilelor. Prin utilizarea sticlei si a feroneriei speciale anti-efractie se obtin rezultate excelente in acest domeniu.

Inovatie, modernism

Fereastra este un element important al constructiei, contribuind semnificativ la aspectul estetic. Datorita conceptiei si designului, Zendow se adapteaza usor stilului casei dumneavoastra. Componentele gamei au fost studiate in cele mai mici detalii, cu cea mai mare grija pentru unitate si armonie si au fost concepute sa asigure coerenta vizuala a ansamblului. Geometria profilelor este simpla, usor integrabila in orice stil arhitectural – de la clasic la contemporan, de la proiecte de renovare la constructii noi. Mai mult, gama larga a profilelor de finisare ofera posibilitatea gasirii unor solutii specifice de la caz la caz. Sistemul de garnituri de presare universale constituie o solutie geometrica optima exceptionala adaptata la conceputul profilului, acestea fiind fabricate din materiale de o inalta calitate.Garniturile sunt fixate in profil inca in procesul de fabricare fapt ce presupune o calitate stabila a fixarii acestora. Conceptia geometrica a profilului ofera gratie inclinatiei canelurii o scurgere perfecta si sigura a apei. Acest sistem creeaza posibilitatea aparitiei zonei uscate care protejeaza partile metalice ale feroneriei pe intreaga circumferinta si care separa partea interioara a ramei, aripii si stalpului in zona uscata de cea de scurgere a apei

Armonie naturala

In spiritul neutralitatii, Zendow va implini design-ul interior, ca si arhitectura casei dumneavoastra. Design-ul si proportiile ferestrei zendow fac apel la proportiile clasice, dar si contemporane. Linia usor curbata aduce caldura, desfatand simturile. Conceptul Zendow a renuntat la orice surplus. Prin calcule geometrice, proiectantii au reusit sa atinga doua scopuri concomitent: au crescut dimensiunile armaturilor de rigidizare si rezistenta in timp ce au scazut dimensiunile aparente ale profilelor din PVC-u. In acest mod Zendow imbina avantajul rezistentei sporite cu cel al unei suprafete de geam marite, ceea ce va aduce un surplus de lumina. • Proiectantii au dorit sa creeze un profil simetric. • Forma armonioasa a profilului este aceeasi atat in interiorul incaperilor, cat si in exterior. • Deschisa sau inchisa, fereastra genereaza o unitate coerenta, fara nici o discontinuitate de stil.

Strategia Cameleonului

Datorita conceptiei si design-ului, Zendow se adapteaza usor stilului casei dumneavoastra. Prin schimbarea baghetelor de geam sau a sprosurilor puteti schimba complet aspectul ferestrei. Componentele gamei au fost studiate in cele mai mici detalii, cu cea mai mare grija pentru unitate si armonie. Picuratoare, sprosuri, glafuri, profile de cuplare, placari de spaleti… toate au fost concepute sa asigure coerenta vizuala a ansamblului. Sistemul Zendow beneficiaza de experienta vasta Deceuninck in domeniul culorilor. Fereastra poate fi personalizata alegand din gama larga de culori obtinute prin tehnicile de finisare a profilelor – infolierea cu film acrylic texturat, combinata cu colorarea in masa a pulberii de PVC-u.

Transfer termic performant

Rezultatele calculelor privind transferul termic dovedesc performantele termice de exceptie ale sistemului Zendow . Conceptul Zendow urmareste imbunatatirea performantele privind etanseizarea fata de aer si apa, iar pentru aceasta pune accentul in special pe: • utilizarea unui singur tip de garnitura, care echipeaza toate profilele; • optimizarea conceptuala a drenarii apei;

Calitate certificata

In combinatie cu panoul de geam termoizolant, profilele din PVC armate respecta performatele de calitate indicate de standardele in vigoare in Uniunea Europeana si CSI. Culorile si tehnicile de colorare Universalitatea culorii albe face din ea culoarea preferata pentru ferestre si usi. In plus, ferestrele pot fi personalizate, prin infolierea cu film acrylic texturat, combinata cu colorarea in masa a pulberii de PVC-u. Profilele pe care s-a aplicat aceasta folie din acrilat, au aspectul structurii lemnului sau unei texturi la alegere. Folia rezista la actiunea razelor ultraviolete. Orice nuanta de culoare se alege, intotdeauna se atinge un aspect perfect al ferestrelor si usilor. O culoare eleganta, culoarea care are suficienta personalitate pentru a scoate in evidenta detaliile unei fatade, sa puna in valoare o anumita arhitectura si intotdeauna sa aduca unei cladiri tot ce ii lipseste din estetic. Culorile Deceuninck creaza armonie perfecta cu celelalte elemente ale mediului inconjurator lumina, clima si pozitia geografica.